Kippenhokken

Bent u opzoek naar een grote kippenhok? Bij van ‘t Foort zijn diverse soorten kippenhokken verkrijgbaar. Hoeveel kippen u ook heeft, van ’t Foort heeft het juiste hok voor u. Met de grote kippenhokken van van ’t Foort geeft u uw kippen voldoende ruimte. Wij hebben standaard modellen kippenhokken met ren en alleen nachthokken. Staat uw gewenste kippenhok hier niet tussen? Dan leveren wij ook kippenhokken op maat dat precies aansluit op uw wensen. 
Groot kippenhok kopen bij van 't Foort

De kippenhokken zijn verkrijgbaar in standaard modellen. Zo hebben wij een assortiment met verschillende kippenhokken en rennen. Zo zijn er niet alleen nachthokken verkrijgbaar, maar ook nachthokken met ren.

Kippenhok met ren en kippenhok zonder ren

Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de kippenhokken op maat te laten maken. Deze kippenhokken worden dan met de grootst mogelijke zorgvuldigheid op bestelling voor u gemaakt. U kunt zelf mee beslissen wat betreft de uitvoering. De kippenhokken zijn van goede kwaliteit en dit tegen zeer scherpe prijzen. De kippenhokken zijn niet alleen niet alleen praktisch ze hebben ook een mooi aanzien in uw tuin. Wilt u een kijkje nemen in ons ruime assortiment? Kom dan gerust een keer langs bij ons showterrein. Hier staan diverse soorten kippenhokken opgesteld.

Waarom van 't Foort?

Kies voor van 't Foort voor de productie en/of levering van uw kippenhok!

  • We maken de panelen en dakplaten kant en klaar.
  • Hierdoor kunnen wij snel leveren.
  • Duurzaam, kwaliteit en onderhoudsvriendelijk.
  • Goede service, klantvriendelijk en maatwerk.
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding. 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze standaard of maatwerk kippenhokken? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag online een offerte aan!