Duivenhokken

Wilt u een duivenhok kopen? Dan bent u bij Van ’t Foort aan het juiste adres.

Duivenhokken en duiventillen kopen bij Van 't Foort

Iedere liefhebber weet hoe belangrijk een duivenhok is en dus vanzelfsprekend aan welke eisen deze moet voldoen. Zo zijn de duivenhokken bij Van ’t Foort van goede kwaliteit. De duivenhokken zijn waterproof met geringe temperatuurverschillen. Er is een goede verluchting en isolatie. Door het gebruik van kwaliteitsmaterialen wordt door Van’t Foort een duivenhok afgeleverd van hoogstaande kwaliteit. U kunt verschillende soorten duivenhokken kopen bij Van 't Foort. Zo hebben wij duivenhokken en duiventillen. De Van ’t Foort duiventillen zijn opgedeeld in 2 afdelingen met elk een deurtje gemaakt van watervast plaatmateriaal en staat op een hardhoutenpaal van 300 cm. 

duivenhokken

Bekijk de producten 


Maatwerk duivenhok kopen

De duivenhokken zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De duivenhokken zijn waterproof en van binnen is hij afgewerkt. Onze duivenhokken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Ook is het mogelijk om de duivenhokken op maat te laten maken.

Wij plaatsen uw duivenhok

Wilt u een duivenhok kopen bij Van 't Foort dan bieden wij ook de service om de duivenhokken bij u thuis af te leveren. De duivenhokken worden dan tevens geplaatst. Onze duivenhokken hebben een sterke prijs- en kwaliteitsverhouding, met een lange levensduur. Ook zijn deze op aanvraag voorzien van dichte ramen, klapramen en/of uitzetramen. Er is ook een mogelijk om extra deuren en ramen te krijgen.

De duivenhokken zijn ook voorzien van:

  • Broedbakken;
  • Tussenwanden;
  • Schuifdeuren;
  • Ventilatie in het plafond.

U kunt vrijblijvend komen kijken in onze showruimte om e.a. te bespreken. Neem contact op voor meer informatie of vraag online een offerte aan.

Bekijk ook onze pagina over houten schuren op maat.

Neem contact op
Meer informatie

Hieronder vindt u een aantal linkjes met informatie over verschillende diensten van ons bedrijf.

arrowDuivenhokken

arrowGeitenhokken

arrowHondenhokken

arrowKippenhokken

arrowVogel volières