Dierenverblijven

Dierenverblijf kopen?

Wilt u een dierenverblijf kopen voor uw huisdier? Dan bent u bij Van 't Foort aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan grote houten dierenverblijven voor buiten. Bij ons kunt u terecht voor geitenhokkenkippenhokkenkonijnenhokkengrote hondenhokken voor buiten en buiten volières

Onze dierenverblijven zijn gemaakt met het welzijn van uw (huis)dier in het achterhoofd. Zo zijn onze dierenverblijven groot, overdekt, sterk en beschikken ze over een apart dag- en nachthok. Zo bent u er zeker van dat uw dieren beschermd zijn tegen de diverse weersinvloeden. Een groot aantal modellen zijn ook uitgerust met een opbergruimte waar u bijvoorbeeld voer kunt stallen. Zo heeft u alles voor uw dier op één plek. 

Dierenverblijven op maat

Heeft u toch liever een dierenverblijf op maat? Ook dat is uiteraard mogelijk. U kunt ervoor kiezen om een bestaand model wat op onze website staat aan te passen aan de maten die u wilt, of we kunnen een dierenverblijf volledig op maat voor u maken zodat deze helemaal aansluit bij uw wensen. 

Al meer dan 25 jaar specialist in houten dierenverblijven

Al meer dan 25 jaar zijn wij gespecialiseerd in het maken van grote houten dierenverblijven voor buiten. Maatwerk en kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan en we denken graag met u mee bij het op maat maken van uw dierenverblijf. Een dierenverblijf van Van 't Foort staat voor vakmanschap en kwaliteit en daar zijn we trots op. 

We hebben een groot assortiment aan grote dierenverblijven voor verschillende (huis)dieren, zoals geiten, kippen, honden en vogels. U kunt onze dierenverblijven terugvinden bij zowel particulieren en instellingen in Nederland als België. De dierenverblijven van Van 't Foort zijn gemaakt van de beste kwaliteit hout die garant staat voor een lange levensduur zodat u en uw (huis)dieren hier optimaal van kunnen genieten. Het hout wat te gebruiken is van hoogwaardig kwaliteit en is voorzien van een duurzaamheidskeurmerk.