Geitenhokken

Geitenhok kopen bij Van 't Foort

Van ’t Foort heeft diverse soorten geitenhokken die voor u op maat gemaakt kunnen worden. Dus ongeacht hoeveel ruimte u in uw weide heeft, Van ’t Foort is in staat om voor elke positie een fraai geitenhok te plaatsen. De geitenhokken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. Zowel dichte als open geitenhokken. De geitenhokken zijn gemaakt van Douglashout. Dat wil zeggen dat uw geitenhok bestand is tegen elk soort weertype en dat uw geitenhok een lange levensduur heeft. Zo kunnen uw geiten en u extra lang genieten van een mooi geitenhok.

Onze geitenhokken

Wilt u ook een geitenhok kopen? Van 't Foort maakt voor u geitenhokken van kwalitatieve materialen. We hebben verschillende modellen in ons assortiment. Wilt u een geitenhok in een andere afmeting? Ook dat is mogelijk. Bekijk ons aanbod of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk de producten 

 

 

Alles voor uw geitenhok 

De compacte geitenhokken zijn onder andere voorzien van een luifel en bijvoorbeeld erg geschikt voor dwerggeiten. Door de luifel kunnen de geiten bij slecht weer toch naar buiten terwijl ze droog blijven. Het binnenhok is via een deur te betreden. Verder kunnen de geitenhokken voorzien worden van een of meerdere deuren en ramen. De geitenhokken zijn geschikt voor één of meerdere geiten. Van ’t Foort heeft niet alleen geitenhokken in het assortiment, maar ook klimtoestellen. Voor uw geiten is het leuk als ze kunnen klimmen en klauteren. Plaats bijvoorbeeld toestel met een houten loopbrug in de weide. Dit is niet alleen leuk voor uw geiten, u heeft zelf ook een leuk uitzicht. Deze klimmaterialen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

geitenhokken

Naast geitenhokken en klimmaterialen hebben wij ook hooiruiven. Ook deze getraliede voederbakken zijn verkrijgbaar in geïmpregneerde materialen. Deze kunnen ook op maat gemaakt worden voor u! Heeft u interesse in een geitenhok, hooiruif of klimmateriaal voor geiten? Kom gerust een keer kijken op ons riante showterrein.

Waarom een geitenhok van Van 't Foort?

Kies Van 't Foort voor de levering en plaatsing van uw geitenhok:

  • Onze producten worden ontwikkeld in een goed ingerichte werkplaats.
  • Wij maken de panelen en dakplaten kant en klaar.
  • Snelle levering & plaatsing.
  • Veel van onze modellen kunt u vinden in onze showterrein. 

Levering & montage geitenhokken

Liever niet zelf uw geitenhok in elkaar zetten? Wij bieden ook de service om de geitenhokken op locatie af te leveren en te plaatsen. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag online een offerte aan. 

Neem contact op
Meer informatie

Hieronder vindt u een aantal linkjes met informatie over verschillende diensten van ons bedrijf.

arrowDuivenhokken

arrowGeitenhokken

arrowHondenhokken

arrowKippenhokken

arrowVogel volières