Geitenhokken en Schapenhokken


Van ’t Foort heeft diverse soorten geitenhokken en schapenhokken die voor u op maat gemaakt kunnen worden. Ongeacht hoeveel ruimte u in uw weide heeft, Van ’t Foort is in staat om voor elke positie een fraai dierenverblijf te plaatsen voor uw geit(en). De geitenhokken zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zowel dicht als open. Het materiaal is van Douglashout, dat wil zeggen dat uw de hokken bestand zijn tegen elk soort weertype en het materiaal een lange levensduur heeft. Ook bieden wij klimtafels aan in verschillende maten en soorten. Bekijk hieronder onze producten.
Geitenhok kopen bij Van 't Foort

De compacte geitenhokken zijn onder andere voorzien van een luifel. Hierdoor kunnen de geiten bij slecht weer toch naar buiten terwijl ze droog blijven. Het binnenhok is via een deur te betreden. Verder kunnen de verblijven voorzien worden van één of meerdere deuren en ramen. De geitenhokken zijn geschikt voor één of meerdere geiten. Van ’t Foort heeft niet alleen geitenhokken in het assortiment, maar ook klimtoestellen. Voor uw geiten is het leuk als ze kunnen klimmen en klauteren. Plaats bijvoorbeeld toestel met een houten loopbrug in de weide. Dit is niet alleen leuk voor uw geiten, u heeft zelf ook een leuk uitzicht. Deze klimmaterialen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Naast geitenhokken en klimmaterialen hebben wij ook hooiruiven. Ook deze getraliede voederbakken zijn verkrijgbaar in geïmpregneerde materialen. Deze kunnen ook op maat gemaakt worden voor u! Heeft u interesse in een geitenhok, hooiruif of klimmateriaal voor geiten? Kom gerust een keer kijken op ons riante showterrein.

Waarom Van 't Foort?

Kies Van 't Foort voor de levering en plaatsing van uw geitenhok:

  • Onze producten worden ontwikkeld in een goed ingerichte werkplaats.
  • We maken de panelen en dakplaten kant en klaar.
  • Snelle levering & plaatsing.
  • Veel van onze modellen kunt u vinden in onze showterrein. 

Levering & montage geitenhokken

Wij bieden ook de service om de geitenhokken op locatie af te leveren en te plaatsen. Wilt u meer informatie hierover? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag online een offerte aan.