Kippenhokken

Bij Van ‘t Foort kunt u diverse soorten kippenhokken kopen. Hoeveel kippen u ook heeft, Van ’t Foort heeft het juiste hok voor u. Met een groot kippenhok geeft u uw kippen voldoende ruimte. Wij hebben standaard modellen kippenhokken met ren en alleen nachthokken. Staat uw gewenste voorkeur hier niet tussen? Dan kunt u ook een op maat gemaakt kippenhok kopen die volledig aansluit op uw wensen.   
Groot kippenhok kopen bij Van 't Foort

Een kippenhok groot of klein? Ze worden geleverd in standaard modellen. Zo hebben wij een assortiment met verschillende hokken met kippenren. Zo zijn er niet alleen nachthokken verkrijgbaar, maar ook nachthokken met ren

Groot kippenhok met ren en kippenhok zonder ren

Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om de kippenhokken op maat te laten maken. Deze kippenhokken worden dan met of zonder ren op bestelling voor u gemaakt. U kunt zelf mee beslissen wat betreft de uitvoering. De kippenhokken zijn van goede kwaliteit en dit tegen zeer scherpe prijzen. De kippenhokken zijn niet alleen niet alleen praktisch ze hebben ook een mooi aanzien in uw tuin. Wilt u een kijkje nemen in ons ruime assortiment? Kom dan gerust een keer langs op ons kantoor/werkplaats zodat u kunt zien waar de dierenverblijven van gemaakt worden.

Wilt u graag een groot kippenhok op maat laten maken? Wij adviseren u graag. 

Kippenhok op maat kopen

Liever een kippenhok op maat? Bij Van 't Foort is het mogelijk om een kippenhok op maat te laten maken. Dit kan aan de hand van één van de modellen die u op onze website ziet, of geheel naar eigen inzicht. Zo past een kippenhok op maat altijd in uw tuin, of deze nu groot of klein is.

Waarom groot kippenhok kopen bij Van 't Foort?

Kies voor Van 't Foort voor de productie en/of levering van uw kippenhok!

  • We maken de panelen en dakplaten kant en klaar.
  • Hierdoor kunnen wij snel leveren.
  • Duurzaam, kwaliteit en onderhoudsvriendelijk.
  • Goede service, klantvriendelijk en maatwerk.
  • Goede prijs-kwaliteitsverhouding. 

Wilt u meer informatie ontvangen over onze standaard of maatwerk kippenhokken? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag online een offerte aan!