Konijnenhokken

Konijnenhok kopen bij Van ’t Foort

Bij de konijnenhokken van Van ’t Foort weet u zeker dat uw konijn met veel plezier in zijn nieuwe konijnenhok verblijft. Kies Van ’t Foort voor het leveren en plaatsen van uw nieuwe konijnenhok. Al onze dierenverblijven worden gemaakt in onze goed ingerichte werkplaats. Wil u het konijnenhok eerst bekijken voor u hem koopt? Kom dat gerust langs bij ons showterrein. Hier vindt u diverse konijnenhokken die we voor u op maat kunnen maken en leveren.
Waarom een konijnenhok kopen bij Van ’t Foort?

Onze fraai uitziende konijnenhokken bestaan uit verschillende verblijven. Zo zijn er verblijven die uw konijn kan gebruiken om te spelen en om geaaid te worden, maar er zijn ook donkere verblijven waarin uw konijn kan slapen en rusten. Onze konijnenhokken zijn comfortabel en ruim. Het is het perfecte verblijf voor uw konijn.

Kies ook voor de productie en levering van uw konijnenhok bij Van ’t Foort:

  • We kunnen snel leveren.
  • Onze dierenverblijven zijn duurzaam, van goede kwaliteit en zijn onderhoudsvriendelijk.
  • Wij zorgen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.
  • We zorgen voor goede service en vinden klantvriendelijkheid erg belangrijk.

 

Voordelen van een (maatwerk) konijnenhok

Toch liever een konijnenhok op maat? Naast de standaardafmetingen is het ook mogelijk om een koningenhok op maat te laten maken, zodat deze perfect in uw tuin past. Dit betekent dat uw konijn door onze ruime dierenverblijven altijd genoeg beweegruimte krijgt. U geeft zelf de maten van het hok door. Het konijnenhok zal op deze manier altijd in uw tuin passen.

Ook is het bij onze op maat gemaakte konijnenhokken mogelijk om meerdere konijnen in één hok te houden. Hierbij is het belangrijk dat de konijnen genoeg ruimte krijgen. Vandaar dat een op maat gemaakt konijnenhok hier zeer geschikt voor is.